internet video file problem

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Lawman82, Aug 10, 2007.

  1. Lawman82

    Lawman82 I see bad people

    Messages:
    525
    Location:
    Indianapolis, IN
    I install vista, and only have one problem can't watch mpg or wmv file from the internet, has anyone run into this problem, and how did you connect it.
     
  2. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    What is the player it's trying to use, and do you get any errors when trying to watch them?
     
  3. Lawman82

    Lawman82 I see bad people

    Messages:
    525
    Location:
    Indianapolis, IN
    KC, these are files opened from internet sites, like gamespot, News sites, just about all sites, I thought it maybe the java I was using so I update it. The program will download but when it starts the viewer is scrambled, you will see some movement but not able to view it. I think the viewer is microsoft's.
     
  4. LordOfLA

    LordOfLA Godlike!

    Messages:
    7,027
    Location:
    Maidenhead, Berkshire, UK
    Using IE or some other browser?
     
  5. Lawman82

    Lawman82 I see bad people

    Messages:
    525
    Location:
    Indianapolis, IN
    I'm using Yahoo on some sites and firefox on others, I have seen where IE, didn't work either. LA, how's Vista 64 working for you?
     
  6. drz01

    drz01 Weekend DJ

    Messages:
    527
    Location:
    Toronto
    Maby bad or missing codec.
     
  7. LordOfLA

    LordOfLA Godlike!

    Messages:
    7,027
    Location:
    Maidenhead, Berkshire, UK
    Vista 64 and >4GB is what everyone should be using :)

    It's a dream :D

    Only drawback is that creatives drivers crap out on 3GB or more of RAM. I have 24bit 192Khz static out of my X-Fi. The onboard audio for the evga board though is amazing. I'm waiting to see if Auzentech have fixed this bug or if I should grab an Asus Xonar instead though.
     
  8. Lawman82

    Lawman82 I see bad people

    Messages:
    525
    Location:
    Indianapolis, IN
    LA, I'm using 32 right now, so far this has been the only problem, checked the security on board nothing I could find also. I'm still thinking about getting Vista 64, just thought it may not be getting there driver together.
     
  9. Lawman82

    Lawman82 I see bad people

    Messages:
    525
    Location:
    Indianapolis, IN
    DRz01, were would I check that at on my system.
     
  10. Lawman82

    Lawman82 I see bad people

    Messages:
    525
    Location:
    Indianapolis, IN
    Drz01, download codec from Microsoft, picture clear a little, still looks like color spot show.
     
  11. Psyborg

    Psyborg google addict Political User

    Messages:
    109
    Location:
    Limerick, Ireland
    well after installing a k-lite codec pack on vista some of my internet video files, wmv, mpeg, stopped opening, instead i'd get an error page in IE. Have you tried:

    Control Panel > Programs > Default Programs > Set Default Programs.

    Then go to windows media player and "set this program as default"
     
    Lawman82 likes this.
  12. Lawman82

    Lawman82 I see bad people

    Messages:
    525
    Location:
    Indianapolis, IN
    Thanks Psyborg, I was beginning to think no one else ever had this problem, will give that a try.