Internet Explorer 6

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by kensiko, Sep 18, 2002.

  1. kensiko

    kensiko Guest

    Hi, since few months, even if I reinstalled Windows, my Internet Explorer 6 often says errors, I don't know what's happening, I updated Explorer 6 to the security patch, nothing is changed. I didn't try IE6 SP1 because it's just in english and I don't like to have many languages in Windows Explorer. I just want to ask, if you go to www.microsoft.com , do you have an error like:

    Line 117
    Object missing

    Line 52
    Object missing

    All my settings are by default and I have Windows XP pro with P3 1000, 512 Ram, WD 100 gig...

    Thanks !
     
  2. JJB6486

    JJB6486 Retired Mod Political User

    Messages:
    1,207
    Location:
    West Lafayette, IN, USA
    Those are server-side scripting errors. Thats the fault of the bad coding of whoever designed the webpage. There isnt a problem on your end

    JJB
     
  3. Khayman

    Khayman I'm sorry Hal... Political User Folding Team

    Messages:
    5,518
    Location:
    England
    to turn the option of go to tools -> internet options -> advanced tab - > tick "disable script debugging"
     
  4. kensiko

    kensiko Guest

    Ok thanks ! I thought I was the only one to have this problem, but it's stupid that microsoft, the main power of software, just can't make a site without script error ! They make it for Netscape of what ?????

    Thanks for the tips, I don't have any script error now.