Install shield Engine problem

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by zeke_mo, Mar 31, 2005.

  1. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
    [​IMG]

    There it is, have no idea how to fix it. I tried something from MS webpage to copy the files over from the XP cd, and nothing helped :(. Thanks in advance.
     
  2. lancer

    lancer There is no answer! Political User Folding Team

    Messages:
    3,093
    Location:
    FL, USA
    zeke_mo likes this.
  3. lancer

    lancer There is no answer! Political User Folding Team

    Messages:
    3,093
    Location:
    FL, USA
    also i think RPC server is a service least i think it is, is so restart it.
     
  4. lancer

    lancer There is no answer! Political User Folding Team

    Messages:
    3,093
    Location:
    FL, USA
  5. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
    Thanks for all the info lancer. I tried that app that you linked to and nothing, I think its installershield not windows installer...if there is a diff? I have tried restarting the service and seeing if it needed other services to run, and nothing. I normally wouldnt care if sometimes doesnt work on my system, but this is one of those important things :p.

    I have sp2 and yes I have updated/scanned with avg.
     
  6. Mastershakes

    Mastershakes Moderator

    Messages:
    1,721
    Location:
    Montreal
  7. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
  8. NetRyder

    NetRyder Tech Junkie Folding Team

    Messages:
    13,256
    Location:
    New York City
    Let me guess...you used a services tweak guide and disabled it. :p
    Nice job, Mastershakes. :)
     
  9. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA

    What can I say? I get alittle service disable happy :D
     
  10. Mastershakes

    Mastershakes Moderator

    Messages:
    1,721
    Location:
    Montreal
    Zeke, you've likely experienced the wonders of this site - if not....

    b4 you mess with any more services, this guy has done all the work for us.

    http://www.blackviper.com/


    BTW thanks for the kudos, both of you.
     
  11. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
    hahahahhahahah, I just posted that site a few days ago, thats why netryder was pokin fun at me :)
     
  12. NetRyder

    NetRyder Tech Junkie Folding Team

    Messages:
    13,256
    Location:
    New York City
    Now that's just funny... [​IMG]
     
  13. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
    hehehe, I got a good laugh out of it too.

    On his site though, this is what he has listed
    So I just thought I would try it out for the hell of it :D Looks like from now on I will be shutting them down one at a time
     
  14. Mastershakes

    Mastershakes Moderator

    Messages:
    1,721
    Location:
    Montreal
    LOL. I don't see 'disabled' in there, do you? heheheh
     
  15. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
    heh, nope. Thought maybe I would just try it :D