IE 6 application error. please help.

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by VenomXt, Jan 3, 2006.

  1. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    ok i hqve a win2k machine that everytime you try to run IE it pulls a application error on first load. I dont belive there is spyware but have run both virus checker and Microsoft antispyware and they have come up negative.

    Firefox works fine.

    IS there a way to reinstall the IE6 completly? iv done the latest update to it (after it was allready broken) and it still does not work..

    IM gona try system file checker later today. Any ideas?
     
  2. Mastershakes

    Mastershakes Moderator

    Messages:
    1,721
    Location:
    Montreal
    Last edited: Jan 3, 2006
  3. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    thx will try that later today :
     
  4. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    Might be a corrupt user profile as well, may not have to go as far as messing with IE. Try from another profile, and if that's the case just back up, blow it away and re-create.

    Depending on how customized and how much data, Mastershakes's idea may be less of a headache....good luck :)
     
  5. Mastershakes

    Mastershakes Moderator

    Messages:
    1,721
    Location:
    Montreal
    Didn't think of that, good point KC. If that is the case, possible to flush the cache / cookies, delete index.dat - and away we go?

    Now that you have taken this track, I bet hijackthis would reveal it.
     
  6. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    nothing has worked. i have decided to do a recore of the machine.