help unattended install

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by sparky, Sep 13, 2003.

  1. sparky

    sparky OSNN Addict

    Messages:
    91
    hi all ,
    can anyone please help me create an unattended install of windows xp , its driving me insane,ive been trying for days to do it and everytime that i put a made cd in the thing stops at the grey screen you know the one which askes you for your name,product key etc anyway i managed to slipstream sp1 into windows and made a bootable cd.got the setup manager from the deploy cab file and ran it puy in all the info etc ,made a winnit .sif file and a winnit .bat file eiited the .bat file to look like this

    @rem SetupMgrTag
    @echo off

    rem
    rem This is a SAMPLE batch script generated by the Setup Manager Wizard.
    rem If this script is moved from the location where it was generated, it may have to be modified.
    rem

    set AnswerFile=.\WINNIT.SIF
    set SetupFiles=I:\i386

    I:\i386\winnt32 /s:%SetupFiles% /unattend:%AnswerFile% /copysource:lang

    I is my cd drive , is this right or am i missing something, i put this into the i386 folder along with the winnit .sif file which looks like this

    ;SetupMgrTag
    [Data]
    AutoPartition=1
    MsDosInitiated="0"
    UnattendedInstall="Yes"

    [Unattended]
    UnattendMode=FullUnattended
    OemSkipEula=Yes
    OemPreinstall=No
    TargetPath=\WINDOWS

    [GuiUnattended]
    AdminPassword=*
    EncryptedAdminPassword=NO
    AutoLogon=Yes
    AutoLogonCount=1
    OEMSkipRegional=1
    TimeZone=85
    OemSkipWelcome=1

    [UserData]
    ProductID=
    FullName="JOHN"
    OrgName=""
    ComputerName=JOHNS

    [Display]
    BitsPerPel=32
    Xresolution=800
    YResolution=600
    Vrefresh=75

    [TapiLocation]
    CountryCode=44
    Dialing=Tone

    [RegionalSettings]
    LanguageGroup=1
    SystemLocale=00000809
    UserLocale=00000809
    InputLocale=0809:00000809

    [Identification]
    JoinWorkgroup=WORKGROUP

    [Networking]
    InstallDefaultComponents=No

    [NetAdapters]
    Adapter1=params.Adapter1

    [params.Adapter1]
    INFID=*

    [NetClients]
    MS_MSClient=params.MS_MSClient

    [NetServices]
    MS_SERVER=params.MS_SERVER

    [NetProtocols]
    MS_TCPIP=params.MS_TCPIP

    [params.MS_TCPIP]
    DNS=Yes
    UseDomainNameDevolution=No
    EnableLMHosts=Yes
    AdapterSections=params.MS_TCPIP.Adapter1

    [params.MS_TCPIP.Adapter1]
    SpecificTo=Adapter1
    DHCP=Yes
    WINS=No
    NetBIOSOptions=0

    ive left out the product key in case you are wondering for this note to you all, would have it in the real winnit .sif file.

    have i put the files in the right place and have i got the batch script right in the .bat file. ive read a few things on the net about this lots are similar with slight variations , been on the microsoft site and followed the instructions still no joy, they mention el-torito cd boot support what is this and how do i enable my mobo bios (gigabye xp 7va 266fsb with 2100 xp athalon 700+ddr etc

    can anyone sort this mess out for me id much appreciate it

    cheers sparky
     
  2. zoey

    zoey Guest

  3. yoyo

    yoyo _________________

    Messages:
    1,557
    Is it just a typo? It should be winnt.sif not winnit.sif.
     
  4. sparky

    sparky OSNN Addict

    Messages:
    91
    thanks for the help i'll try that and will let yous know

    cheers sparky
     
  5. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    I think that was it yoyo :)
     
  6. sparky

    sparky OSNN Addict

    Messages:
    91
    yip that did the trick no problems after that

    thanks all

    sparky:D