HAOM & AA:O v1.9 Help

Discussion in 'PC Gaming' started by S1RE, Aug 7, 2003.

  1. S1RE

    S1RE Guest

    I have used HAOM for v1.7 with no problems at all and I just added my server about 6 hours ago and it got authorized like 3 hours ago. The problem is it's running and I cannot join it at all, even with the open ipaddy command. I have tried this same exact thing with the previous version of America's Army with no problems at all. I have no clue why I cannot join it. I did manage to get it listed in GamespyArcade but still cannot join it, and cannot get it to show up at all in Army Ops game browser period, any help here would be appreciated.

    Here is my server log if it helps:

    Log: Log file open, 08/07/03 02:08:58
    Init: Name subsystem initialized
    Init: Detected: Microsoft Windows XP 5.1 (Build: 2600)
    Init: Unreal Version: 2110
    Init: AGP Version: 2110.1.9.0
    Init: Compiled: Jul 29 2003 19:15:12
    Init: Command line: Bridge.aao log=CLANLASTBOSSES.log ini=CLANLASTBOSSES.ini
    Init: Base directory: C:\PROGRA~1\ARMYOP~1\System\
    Init: Character set: Unicode
    Log: Bound to Core.dll
    Init: Object subsystem initialized
    Init: Computer: CATALYST
    Init: User: S1RE
    Init: CPU Page size=4096, Processors=1
    Init: CPU Detected: Unknown processor (GenuineIntel)
    Init: CPU Features: CMov FPU RDTSC PAE MMX SSE
    Init: CPU Speed=2431.902880 MHz
    Init: Memory total: Phys=523736K Pagef=1280332K Virt=2097024K
    Init: Working set: 32000 / 159000
    Log: Bound to Engine.dll
    Log: Executing Class Engine.ServerCommandlet
    Init: Unreal engine initialized
    Log: Browse: Bridge.aao?Name=Recruit?Class=AGP_Characters.AGP_Character?team=255
    Log: LoadMap: Bridge.aao?Name=Recruit?Class=AGP_Characters.AGP_Character?team=255
    Log: Bound to AGP.dll
    Log: Bound to IpDrv.dll
    Warning: Missing Texture Texture T2-SKINS.weapons.skn2_weap_qd_suppressor
    Log: Collecting garbage
    Log: Purging garbage
    Log: Garbage: objects: 28555->28528; refs: 383623
    Log: Game class is 'AGP_GameTeamObjective'
    Init: WinSock: version 1.1 (2.2), MaxSocks=32767, MaxUdp=65467
    Init: WinSock: Socket queue 131072 / 131072
    Init: WinSock: I am catalyst (192.168.1.7)
    DevNet: TcpNetDriver on port 1716
    Log: Server Package: GamePlay
    Log: Server Package: AGP_Effects
    Log: Server Package: AGP_UI
    Log: Server Package: AGP
    Log: Server Package: AGP_Gameplay
    Log: Server Package: AGP_Characters
    Log: Server Package: AGP_AI
    Log: Server Package: AGP_Inventory
    Log: Server Package: AGP_Script
    Log: Server Package: AGP_Objects
    Log: Spawning: IpServer.UdpServerQuery
    Warning: Failed to load 'IpServer': Can't find file for package 'IpServer'
    Warning: Failed to load 'Class IpServer.UdpServerQuery': Can't find file for package 'IpServer'
    Warning: Can't find file for package 'IpServer'
    Critical: appError called:
    Critical: Can't find file for package 'IpServer'
    Exit: Executing UObject::StaticShutdownAfterError
    Critical: UObject::SafeLoadError
    Critical: UObject::StaticLoadClass
    Critical: ULevel::Listen
    Critical: Listen
    Critical: UGameEngine::LoadMap
    Critical: LocalMapURL
    Critical: UGameEngine::Browse
    Critical: UGameEngine::Init
    Critical: UServerCommandlet::Main
    Exit: Exiting.
    Log: Waiting for file streaming thread to finish...
    Init: CPU FP precision changed from 53 to 24-bit
    Uninitialized: Name subsystem shut down
    Uninitialized: Log file closed, 08/07/03 02:09:11

    Thanks in advance...
     
  2. S1RE

    S1RE Guest

    Thats funny no one pursues in the things I do like I'm a loner.

    There is no one here or anywhere out there that has no interest in making an AA server for v1.09, come on there is at least a million of you on the internet posting in forums!