[FIXED]Request for windows media player 10 file

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Sazar, Jul 12, 2004.

  1. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    if anyone here has the wmp10 beta installed I would like to request a file..

    by default windows media player is installed in program files > windows media player

    the application launcher is wmplayer...

    if you could please attach the correct wmplayer file I would appreciate it... I was playing around with some settings and teh version number appears to be fubar and I haven't been able to rectify it :(

    any help would be much appreciated :)

    thanks...
     
  2. tdinc

    tdinc █▄█ ▀█▄ █ Political User

    Messages:
    3,507
    Location:
    Sterling Heights, MICHIGAN
  3. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    nah I have the dl'er... I need the installed wmplayer file in the folder I specified...
     
  4. tdinc

    tdinc █▄█ ▀█▄ █ Political User

    Messages:
    3,507
    Location:
    Sterling Heights, MICHIGAN
    whoops :eek: my bad
     
  5. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    its ok.. better to get it dealt with before everyone links me up with the dl'er :D

    ta though...
     
  6. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    come on... 41 views :)

    someone has to have the file or a link to it...

    how bout the wmp9 players wmplayer file?
     
  7. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    *bump*

    come on people :)

    its only a tiny little file...
     
  8. ElementalDragon

    ElementalDragon The One and Only

    Messages:
    3,159
    Location:
    Lehighton, PA
    this?
     
    Sazar likes this.
  9. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    yup thats the thing..

    installing the gant 2 ocean set appears to have fubared my wmp setup...

    I can't install 9... I can't rollback to 9... I can't run 10 coz of some internal error (thats the error message... very descriptive :) ) and I can't uninstall anything properly...

    short of re-formatting i am stumped... am trying out different things right now... thankfully i have a rather excellent ati media player but I don't plan to use it long term..
     
  10. Tittles

    Tittles Dabba Dooba Political User

    Messages:
    6,344
    Location:
    Muskegon, Michigan
    use winamp derrrrr
     
  11. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    first off... I do use winamp... I prefer using wmp9 coz it synchs perfectly with my wireless keyboard and I can watch movies and the like a lot easier...

    secondly I have been using wmp for the longest time and i have had no issues with it..

    I reinstalled the gant 2 ocean series and apparently it does mess with the .exe files of wmp...

    if someone has info on how I can change the settings so that the correct version is read (or to change the version in registry to the correct number) I would appreciate it..

    currentlty the message I get is posted in teh attachment... that very media player is the stock basic one that comes with winxp (pre version 9) and I can't install ver 9 coz ver 10 is installed and fubars the setup...

    10 works fine... I just need to get the settings changed so the correct version is read...

    btw yes I have tried system restore... I unfortunately do not have a system restore point before the gant 2 install or one from that time so it doesn't do me any good...
     

    Attached Files:

  12. Petros

    Petros Thief IV

    Messages:
    3,038
    Location:
    Pacific Northwest
    What about the WMP 9 OPK from here? Well, unless you've already tried it, of course.
     
  13. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    ta m8.. I'll give it a go when I get on my machine... am using the laptop right now...

    I tried installing wmp9 but I keep getting a message saying my version is newer and installer is exiting and what not...

    I'll check out this installer and see what it does for me...
     
  14. ElementalDragon

    ElementalDragon The One and Only

    Messages:
    3,159
    Location:
    Lehighton, PA
    damn....... why on earth would it be expecting to see windows media player version 6? whoever made that pack really fuxed up. glad i didn't install it, though i did install FlyAKite 5.1 (the Mac OSX Panther conversion pack for those who didn't know), and that didn't work. reformatted yesterday.
     
  15. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    6.4 is mplayer2.exe
     
  16. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    well there is an option (which I didn't see initially) to change some .exe's

    it had originally been pointing to ver 8 or something..

    I managed to reinstall the pack w/o changing the other .exe's but i need to get this working again... its really bugging me :)
     
  17. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    yah.. funky thing is it wont let me install 9 coz there is a newer version and it won't let me install 10 coz of the issue I posted..

    I have tried removing all mp related files from my system and tried again but no go...

    gonna try a coupla other things before I delete it permanently and resort to ati media player...
     
  18. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    cheers :)

    anyways seems like I no longer have a version problem but the issue is of an internal player error :(

    again I am assuming this has something to do with the original .exe's changed around by the Gant 2 ocean icons installer... any ideas would be appreciated...

    afaik I have re-installed the bugger...
     
  19. Petros

    Petros Thief IV

    Messages:
    3,038
    Location:
    Pacific Northwest
    Now that you have 9 installed, does it coexist with 10? Or is it installed instead of 10? If that's the case, maybe you can run the command line

    RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\wmp.inf,Uninstall

    Which rolls you back to Windows XP original version, and maybe you can reinstall. Or maybe we're not even looking in the right place for the fix. Time for some outside-the-box thinking, accompanied by Google!

    B R B
     
    Sazar likes this.
  20. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    the version number is all set @ 10... not 9...

    I can't install 9 straight up and 10 doesnt want to leave my system :(

    it just keep saying internal player error...

    thanks for your time unwonted...