Fire Wire Problem

Discussion in 'General Hardware' started by homesick1337, Jan 7, 2006.

  1. homesick1337

    homesick1337 Computer Lover

    Messages:
    129
    Location:
    Honolulu, Hawaii
    Ok here is my situation, I have 2 hard drives that are external that I connect thru my firewire port.

    Recently both drives are not detected anymore by windows. My guess is my fire wire connection when I go to network properties does not show any IP etc information on it. When I click repair it says TCP/IP is not enabled for this connection.

    I also have norton system works / internet security along with System Mechanic 6.0 installed.

    Could any of this be the problem? What can I do to help resolve this situation?


    Thank You,
    Homesick
     
  2. homesick1337

    homesick1337 Computer Lover

    Messages:
    129
    Location:
    Honolulu, Hawaii
    Quick Update:

    I took out the Maxtor Drive I use and put only the other external firewire hard drive and it works and is detected.

    When I plug the maxtor in it just blinks with the green light over and over instead of staying on, and the red light never comes on. I think I need the drivers for it again maybe for it to be detected but I can't find them on maxtor's website.


    Anyone got suggestions?

    Below is a link to the maxtor hard drive I own.

    http://maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.5d2b41d3cef51dfe29dd10a191346068/?channelpath=/en_us/Support/Product%20Support/External%20Storage/Personal%20Storage%20Family/1394%20External%20Storage