Error with sp1

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by zoey, Apr 10, 2003.

  1. zoey

    zoey Guest

    Windows Delayed Write Failed....
    Windows was unable to save all the datafor the file
    I:\6e6cf3ce1be9a7ce6a642814b\ic\winnt32.msi.
    The datahas been lost. This error may be caused by
    a failure of your hardwareor network connection.
    please try to save this file elsewhere.


    I do have an MSI 3d card. Shoulsd I worry or continue?
     
  2. yoyo

    yoyo _________________

    Messages:
    1,557
    What were you doing when you got this error?

    It has nothing to do with your video card from MSI, but with Microsoft Installer.
     
  3. XP Abuser

    XP Abuser Guest

    well some data has obviously not been written
    this could be a problem with your hdd starting to snuff it. or maybe RAM has a bad area. but it could be a bad sector or an illegal operation by something... just carry on as usual and see if anything else happens. as it has only happened once theres not enough evidence to conclude anything.
     
  4. zoey

    zoey Guest

    Trying to install sp1 leagal
     
  5. XP Abuser

    XP Abuser Guest

    ohh now i see your installing sp1

    well run chkdsk first. check the integity of data.
     
  6. zoey

    zoey Guest

    I continued to installed sp1 and it said it was installed successfully

    I'll chk disk also doing a clean install, and ant to make a good image of the drive.
     
  7. zyfos

    zyfos Resurrected

    Messages:
    236
    I used to get those errors, but it was to $Mft. One of my maxtor hdd's was goin out and it kept screwin up with disk writes. I ran chkdsk /x /f /v /r to check for errors. I later had to do a full scan with the MaxBlast diagnostic software and use it's utilities to fix it.
     
  8. bluzeboy

    bluzeboy Bluzeboy

    Messages:
    709
    Location:
    Des Moines,Ia
    i have a sp1 cd-rom it won't let me install unless i have all my windows updates current
     
  9. Un4gIvEn1

    Un4gIvEn1 Moderator

    Messages:
    1,084
    Are you telling us because you feel the need to tell someone, or are you asking for help?
     
  10. bluzeboy

    bluzeboy Bluzeboy

    Messages:
    709
    Location:
    Des Moines,Ia
    i was simply telling me experiences
     
  11. Bretenn

    Bretenn Guest

    i'm having the same problem .... windows unable to write....
    this happen after i remove my geforce4 and install ati9500pro
    then i remove the nvidia driver and install the catalyst.
    after reboot... that problem occur..... anyone??
     
  12. Corosus

    Corosus Guest

    If it is a one time occurence then it probably isn't the hardware, I had a maxtor 40gb that was doing this non stop, turned out to be faulty.