Error 633

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by davmail, May 23, 2003.

  1. davmail

    davmail Bike Pilot!

    Messages:
    62
    Location:
    England....
    Hi, I have been getting this error,(The port is already open, or your modem is not configured properly)when trying to dial-up, have tried everything to sort it,it seems to be quite a common problem, but, how to fix it??It seems that I must run 'tapiini.exe to rebuild telephon.ini, but my Win XP does not have this file(tapiini.exe)so,I have got a copy from another PC, does anyone know if it is OK to run this, and should it fix the problem???Any help, info would be really appreciated.Thanks.......
     
  2. Jahya

    Jahya Guest

  3. davmail

    davmail Bike Pilot!

    Messages:
    62
    Location:
    England....
    No Go

    Thanks for reply, tried all them, don't work,wanted to be sure that running 'tapiini.exe was safe on XP.
     
  4. Zedric

    Zedric NTFS Guru Folding Team

    Messages:
    4,006
    Location:
    Sweden
    I've solved this problem (or similar) by making sure there isn't double drivers installed or detected in the device manager.
     
  5. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    Have you rebooted?
     
  6. Nismo83

    Nismo83 OSNN AZN Addict

    Messages:
    383
    i faced this problem too with the modem a couple weeks ago. it was a Error 711 and i tried several method but still cant do anything 'bout it. So in the end, i repair my xp and everything works perfectly fine now