Defrag problems...

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Team_Posi, Nov 1, 2002.

  1. Team_Posi

    Team_Posi Guest

    This IS a hardware/system question, but it happens with some games.

    This is the problem:

    When playing Mafia it "skips" badly now and then, but I know it's not a graphics issue. I asked one of my friends and he suggested defraging. After I defraged, it ran smoothly, then when I re-opened it a hour later the same thing happened again.

    Another thing I noticed that after I defraged, about three hours later it said I needed to defrag AGAIN!! [basically, I have the alarm to go off when the HD goes pass 5% fragmentation, so, first it was at 2% then three hours later it was at 8%]!

    WHAT CAN THE PROBLEM BE, IM STRESSING HERE!!!??

    Thanx in advance!

    Also, Mafia is the only game that acts like that. My GTA 3 runs PERFECTLY!!!!
     
  2. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    I must be going mad. I read exactly the same thing yesterday. :eek:
     
  3. Team_Posi

    Team_Posi Guest

    But, I'm NOT getting any help.

    That's kinda messed up.
     
  4. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    Only thing I can think of......which will probably do nothing.....but won't hurt is to do a checkdisk. Right click on the drive/properties/tools.
     
  5. Team_Posi

    Team_Posi Guest

    Thanx for the help.

    I re-installed the game and if works fine.

    Maybe...I should have tried that first!.........