Catalyst 7.8 available!

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by LordOfLA, Aug 17, 2007.

  1. LordOfLA

    LordOfLA Godlike!

    Messages:
    7,027
    Location:
    Maidenhead, Berkshire, UK
  2. madmatt

    madmatt Bow Down to the King Political User

    Messages:
    13,312
    Location:
    New York
    Installed yesterday afternoon. Seems to be working well alongside my 1900. Larger download this time around.
     
  3. Kr0m

    Kr0m Moderator

    Messages:
    1,390
    Location:
    Turtle Island
    UGH! It's sad but I guess I should actually do research on new drivers before installing. What the hell are ATI/AMD doing? This is the 2nd set of drivers out of the past 3 that I've installed and have caused problems. I had issues with the 7.5's, now these...
    Of course I didn't come looking to see if anyone else had issues until AFTER I had them installed LOL.
     
  4. madmatt

    madmatt Bow Down to the King Political User

    Messages:
    13,312
    Location:
    New York
    What issues are you having?
     
  5. LordOfLA

    LordOfLA Godlike!

    Messages:
    7,027
    Location:
    Maidenhead, Berkshire, UK
    only issues I'm having are with the opengl drivers...
     
  6. Kr0m

    Kr0m Moderator

    Messages:
    1,390
    Location:
    Turtle Island
    Icons on desktop, menus not showing or staying, Settings in the SmartGart section not staying after selections made, then apply, then the usual reboot.

    Reverting back to the 7.7's did the trick.