Catalyst 3.5s

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Teddy, Jun 23, 2003.

  1. Teddy

    Teddy Boogie Nights...!

    Messages:
    1,551
    Location:
    London, UK
    How are people doing with these?

    Any major improvements or issues?
     
  2. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    they are working fine.. have yet to play any games other than RTCW and so far... so good :)
     
  3. NetRyder

    NetRyder Tech Junkie Folding Team

    Messages:
    13,256
    Location:
    New York City
    I think these might fix the pollog.txt and pollst.txt bugs.
    Going to install them now... :)
     
  4. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    They do fix that error NetRyder, that was some debugging info left on by mistake. CS bug is present (Steam)

    No idea if it is Steam or the drivers tho...
     
  5. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    I dont have a problem with cs... I dunno what it is that you are experiencing EP...

    the steam thinger is still beta right ? perhaps there is a problem with certain setups... I am not sure... so far I have had 0 problems with steam...
     
  6. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    Not tried 1.5 with it... there are some substantial menu changes tho ;)
     
  7. Clean_Rich

    Clean_Rich Guest

    When you guys update these drivers, do you uninstall the old ones first? What do you find is the best way to update the drivers in XP?
     
  8. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    it depends a lot on if you are experiencing problems with installing over the previous drivers...

    I have no problems so I just install over the old set... some people have problems and therefore ati does suggest in those cases to uninstall the previos drivers and install the new ones..

    install drivers... reboot... install control panel is my suggestion :)

    (and then the WMD drivers if you have a tv tuner/aiw card from ati )
     
  9. Clean_Rich

    Clean_Rich Guest

    Cool, thanks Sazar. :)
     
  10. Krux

    Krux Nissan Powered

    Messages:
    1,649
    cat 3.5's droped my performance damn you ATI!!!!! DAMN YOU!!!!!!
     
  11. NetRyder

    NetRyder Tech Junkie Folding Team

    Messages:
    13,256
    Location:
    New York City
    Working nicely here...modded em for the Mobility Radeons :)
     
  12. Ice-Freezer

    Ice-Freezer Guest

    after uninstalling the old ones 3.4, and installing new ones 3.5 i rebooted and got bsod saying page file in a non paged area with that atidriver.dll crap
     
  13. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    what did it drop the performance in ?

    there were some application specific optimizations removed by ati... in 3dmark03 which will drop your overall score a max of around 1.9-3%... depending on your setup... but probably no more than 2%...
     
  14. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    can you remove all traces of the ati drivers from your registry/do a clean install of the 3.5's and try again ?

    the bsod should not be occuring... is it an IRQ error ?

    more info would be appreciated :)

    cheers..
     
  15. Krux

    Krux Nissan Powered

    Messages:
    1,649
    games just had lower frame rates UT2K3 Chaser HL..... well not HL but you get me and my 3dmark03 score droped 1200points from 5k to 3800 and my rig is your old radeon a 3000+ 512DDR 400 Gigabyte Vaxp KT400 board with a fresh install of XP (just got my radeon a couple days ago) I also looked at some numbers on some german site and they said over all performance was down BUT image quality was up and performance while FSAA and ASINO was on but I can't run Halo with that stuff on it has issues right now :confused: so yah.... theres drivers are dead to me:p
     
  16. Zansky

    Zansky Guest

    I dunno I would have to say that I personally saw now change in proformance. I wanted to see if it would change the Raven Shield problems. But it didn't, still getting crappy frames in fire fights. So i haven't really had any improvment, games im playing are Raven Shield and Vietcong. Nothing new to me, guess ill just have to wait till Ubi fixes their issues.
     
  17. Ice-Freezer

    Ice-Freezer Guest

    ok cleaned up registry and hdd from all ati traces installed 3.5 and
    again same problem page fault in a non page area something like that.no more info avaliable just some hex, but right now i have irq for my sblive 5.1 on 11 and 9700 on 11 as well. Also as Zansky said before i do too get crappy framerates in ravenshield in fights ofkors. That game was not near optimised for ati.
     
  18. Ice-Freezer

    Ice-Freezer Guest

    ok i was finally able to install 3.5
    all i had to do was disable symantec services on startup
    norton antivirus
    but my perfomance in command and conquer generals has dramaticly decreased