Cannot view Youtube or anything like that

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Mazspeed, Oct 19, 2006.

  1. Mazspeed

    Mazspeed OSNN Addict

    Messages:
    85
    Location:
    Campbell Ca
    Every time I view one of these sites I get a message that says I need to download flash 9, but I already have it. Every time I go to the download site it says that I have sucessfully downloaded flash9 player, but I then go back to the sites that require it, and still nothing. What can I do to fix this?
     
  2. Johnny

    Johnny .. Commodore .. Political User

    Messages:
    5,015
    Location:
    Happy Valley
    when you installed it did you shut down the browser and reopen it. Also what you might want to do is clean your cookies, browser history, temp files, and temp internet files out. That might help.
     
  3. Mazspeed

    Mazspeed OSNN Addict

    Messages:
    85
    Location:
    Campbell Ca
    Hey Johnny. I did all of that several times. I deleted then reinstalled the browser. My other browers like Mozilla work fine, but I have everything in IE.
     
  4. Johnny

    Johnny .. Commodore .. Political User

    Messages:
    5,015
    Location:
    Happy Valley
    Did you try to install the stand alone, instead of installing the plug in from the site ???
     
  5. Mazspeed

    Mazspeed OSNN Addict

    Messages:
    85
    Location:
    Campbell Ca
    I looked for one, but could not find one. Know any place?
    Thanks for helping BTW. :)
     
  6. American Zombie

    American Zombie Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    2,933
    Location:
    Seattle
  7. andy_rose

    andy_rose Moderator

    Messages:
    1,237
    hmm, have you been trying out regseeker? The same thing happened to me after running it. it ruins the ability to see flash :(
     
  8. Johnny

    Johnny .. Commodore .. Political User

    Messages:
    5,015
    Location:
    Happy Valley
    I started to experience a problem that would make the browser crash when it entered some sites that required flash. The getflash activex addon would fail. To solve it, I just went into my addons adn disabled it .. It seems to be working a little better now ..
     
  9. Stripey

    Stripey OSNN One Post Wonder

    Messages:
    1
    Location:
    Didcot - Oxfordshire - UK
  10. Mazspeed

    Mazspeed OSNN Addict

    Messages:
    85
    Location:
    Campbell Ca
    Hey guys. Doing what Stripey told me worked perfectly. Thanks again, and thanks to all for the help as well.

    Mike
     
  11. Heeter

    Heeter Overclocked Like A Mother

    Messages:
    2,732
    Youtube only works when it feels like it on my machine with IE7, was working two days ago for one day.

    uninstalling/reinstalling doesn't help.


    Heeter