[Browser Related] Page is fluffed

Discussion in 'Site Problems & Feedback' started by Evil Marge, Jan 14, 2004.

  1. Evil Marge

    Evil Marge I Rule Political User

    Messages:
    6,574
    Page is fluffed!!!!!!

    I've just replied to a thread and when I went back to main page I got a load of boxes on the page.
    There still here and I can't get rid off them! :eek:
     
  2. Geffy

    Geffy Moderator Folding Team

    Messages:
    7,805
    Location:
    United Kingdom
    which browser you using and so on and so forth

    they gone yet?
     
  3. Evil Marge

    Evil Marge I Rule Political User

    Messages:
    6,574
    oops sorry forgot to say using IE 6 ,sp1.
    I had to log out and in to get rid of them and it's only happening here.
     
  4. Khayman

    Khayman I'm sorry Hal... Political User Folding Team

    Messages:
    5,518
    Location:
    England
    when you say "happening". Is it still there? has it occured more than once? can you replicated it?
     
  5. Evil Marge

    Evil Marge I Rule Political User

    Messages:
    6,574
    It's not doing it now but it did do it yesterday too but I didn't think anything of it at the time.
    I closed the site then came back and it was gone.
     
  6. Henyman

    Henyman Secret Goat Fetish Political User

    could it be your computer? also were were you going to/from exactly


    it looks like explorer screwing up ;)
     
  7. Evil Marge

    Evil Marge I Rule Political User

    Messages:
    6,574
    It's not the pc cause it's only ever happened here.
    I posted in members pics then went to the main forum page and onto other pages from there.

    Probably just one of them strange things that happen now and again :rolleyes:
     
  8. Erbmaster

    Erbmaster Moderator Folding Team

    Messages:
    1,195
    Location:
    Middle Of Nowhere - UK
    Strange.. I had a similar problem earlier with the same thread.
    I posted, and the page never refreshed, I re-checked the thread, still no post, refreshed, nothin.
    So thinking my browser had dropped the connection whilst submitting, I reposted, looked at the thread, and my post was there.
    Tried to go to my User_CP..nothing, controls only, no content.
    Tried New Posts link, same thing. Title loaded, no content tho' :confused:
    Closed the browser and reopened a new session.
    Viewed the Member's pics thread, and I had 2 identical posts now.
    (thx btw whomsoever deleted that 4 me ;))
    All's been fine since - happened around 13:30 Greenwich meantime,
    and using IE6SP1.
    S'pose it coulda been traffic at that time of day, or else my crap browser :p
     
  9. GoNz0

    GoNz0 NTFS Stoner

    Messages:
    2,781
    Location:
    the year 2525
    mabey theres a stray tag somewere on the page ?
     
  10. SPeedY_B

    SPeedY_B I may actually be insane.

    Messages:
    15,800
    Location:
    Midlands, England
    to my knowledge, it's an IE Bug, when a page isn't fully rendered it messes up like that, I see it every day at work.

    Other than that the only thing I could think that it would be is them funky new menu's we have not agreeing with IE. :)
     
  11. dubstar

    dubstar format c:

    Messages:
    1,357
    Location:
    Southern California
    well this isnt a 'finished' version release of vBulletin.. so maybe its the site.
     
  12. X-Istence

    X-Istence * Political User

    Messages:
    6,498
    Location:
    USA
    Its the javascript and crap that is on the site.
     
  13. MdSalih

    MdSalih The Boss

    Messages:
    1,730
    Location:
    Birmingham, UK
    Yeah - it's the hoards of javascript and other bits and pieces of fancy codes which IE can't handle causing it to mess up like that.

    I'm guessing the page itself has rendered perfectly, just that it draws those boxes on top cause it can't handle the integrity of the code... thus causes something to that effect. Everytime it happens, you'll notice you get the boxes in different arrangements. You get a similar problem if you have too little memory in your computer.

    Basically it's a result on crappy IE not being able to handle it and also the amount of code the vB team have put into vB3 to make it look and dance so fancy.

    MdSalih
     
  14. Grandmaster

    Grandmaster Electronica Addict Political User Folding Team

    Messages:
    10,574
    Location:
    Santa Clara, CA
    Solution: Use Firebird :)
     
  15. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    Vbulletin3 RC3 is released tomorrow. If I am about I will be upgrading immediatly.
     
  16. sboulema

    sboulema Moderator

    Messages:
    2,846
    Location:
    Amstelveen, The Netherlands
    hope that will also fix the new posts reload probem...
     
  17. SPeedY_B

    SPeedY_B I may actually be insane.

    Messages:
    15,800
    Location:
    Midlands, England
    There is no new posts reload problem. You just need to refresh the right link.
     
  18. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    Just bumping all the pending bugs, so I remember to look at that once vb3rc3 is released.
     
  19. SPeedY_B

    SPeedY_B I may actually be insane.

    Messages:
    15,800
    Location:
    Midlands, England
    Is it out yet?
     
  20. NetRyder

    NetRyder Tech Junkie Folding Team

    Messages:
    13,256
    Location:
    New York City
    Doesn't look like it is.