Breaking Point

Discussion in 'Green Room' started by Vanquished, Nov 5, 2006.

  1. Vanquished

    Vanquished Mr. Bananagrabber Political User

    Messages:
    4,868
    Location:
    Massachusetts
    After struggling with my computer for about 2 weeks trying to get my hdds wiped clean, i finally did.
    Tonight i noticed my second hard drive was not being noticed, i got a stupid message saying. Windows .... 137gb or more drives, basically windows needs to be set up to accept drives bigger than 137 gb.
    So i said ok to the seagate program, that was my mistake, it just royally messed up my computer, beyond what i am currently willing to do to fix it.
    Anyways, everyone has their breaking point, mine has been met, i have disassembled my pc completely.
     
  2. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    install sp2 for XP. Than should take care of the "Setup correctly problem"
     
    Brad likes this.
  3. Vanquished

    Vanquished Mr. Bananagrabber Political User

    Messages:
    4,868
    Location:
    Massachusetts
    the version i have has it :(

    Thats my problem though i can even boot anymore...
     
    Last edited by a moderator: Nov 5, 2006
  4. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    I would do a sfc scannow - perhaps the files involved in your SP2 installation are corrupt.

    Also try to upgrade your BIOS.

    Another thing - don't make 10 threads for one issue ;)
     
  5. Vanquished

    Vanquished Mr. Bananagrabber Political User

    Messages:
    4,868
    Location:
    Massachusetts
    I didnt.
    this is one on this issue.