board links and IE

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Burpster, Jan 13, 2003.

  1. Burpster

    Burpster Guest

    dont know if this is peculiar to my setup or what ...everytime i click on a link on this board my browser just hangs ....now if i hit stop and click again it works perfectly

    anyone else notice this??
     
  2. sboulema

    sboulema Moderator

    Messages:
    2,846
    Location:
    Amstelveen, The Netherlands
    nope i dont have this problem
     
  3. Jewelzz

    Jewelzz OSNN Godlike Veteran

    Messages:
    10,977
    Location:
    California
    Moved to Problems & Feedback

    Yes, I ocassionally have this problem. I've asked staff members but it seems I'm the only one :shrug:
     
  4. SPeedY_B

    SPeedY_B I may actually be insane.

    Messages:
    15,800
    Location:
    Midlands, England
    Hasn't ever happened to me with Mozilla. cough. :p

    Try clearing out your temp files (IE may be comparing them against the site)
     
  5. Jewelzz

    Jewelzz OSNN Godlike Veteran

    Messages:
    10,977
    Location:
    California
    Stop pushing that damn program :p
     
  6. SPeedY_B

    SPeedY_B I may actually be insane.

    Messages:
    15,800
    Location:
    Midlands, England
    What, the Mozilla Browser?
    I was merely mentioning that when using Mozilla that i had not experienced the same problem, so possibly using Mozilla may prove to be an advantage over IE. i wasnt pushing Mozilla in any way.



    [​IMG][​IMG][​IMG]
     
  7. MdSalih

    MdSalih The Boss

    Messages:
    1,730
    Location:
    Birmingham, UK
    and there was me wondering what gave Jewelzz such an idea :/

    MdSalih