Blue Screen During Start Up After Driver Installation?

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Liminality, Jan 2, 2004.

  1. Liminality

    Liminality Guest

    Hi, I don't really know much about XP, since I did just get a month ago. >_>

    But anyway, I have a GeForce fx5600 MSI manufactured, and recently I tried to use LiveUpdate to update the drivers. So, there were some new drivers for my video card and I downloaded/installed them. After I restarted my computer, it would start up for awhile, going to the XP load screen etc etc, then there would be a blue screen with too many things to read on it. It didn't look like one of those "0xx000" etc errors, more like something explaining. After that it rebooted, and I just selected "Go Back to Last Known Good Configuration" or something. I think these are mainly for the drivers updates, because Critical Updates for Windows update fine for me.

    I did rollback my computer to what it was before, but, I think now the video drivers are a bit more old than it originally was.

    I'm sorry if I didn't explain it well, but, did anyone try to update their VGA drivers and get the same thing?
     
  2. Shamus MacNoob

    Shamus MacNoob Moderator Political User

    Messages:
    4,199
    Location:
    L'Ile Perrot Quebec
  3. Liminality

    Liminality Guest

    Just tried. Still the same thing. Is there anyway to stop the screen so I can actually read what it says? All I could pick up was a problem in the computer.

    And "Run System Configuration" or something...
     
  4. Alucard-O

    Alucard-O Guest

    Go to Control panel -> System -> Advanced tab -> Startup & Recovery settings and untick automatically restart .